Realizarea unui mobilier care să fie în egală măsură modern, perfect integrat în spaţiu şi care să răspundă perfect din punct de vedere cromatic gusturilor fiecărui client este una dintre provocările noastre preferate. MDF-ul vopsit este soluţia care împacă perfect esteticul, cu practicul şi cu durabilitatea.

Vopsire MDF / FURNIR

În funcţie de caracteristicile proiectului tău, putem vopsi atât MDF, cât şi furnir sau alte suprafeţe (sticlă, PAL furniruit, etc). În cazul MDF-ului vopseaua folosită este vopsea poliuretanică sau vopsea pe baza de apă, iar în cazul furnirului folosim baiţuri, lacuri acrilice / poliuretanice. Am realizat, de asemenea, lucrări de vopsire a furnirului nu doar băiţuire.

Debitare MDF

Lucrăm atât cu materialul clientului, dar putem pune şi noi la dispoziţia clientior noştri materialul necesar. După stabilirea acestui aspect împreună cu clienţii noştri, trecem la pasul următor: tăierea materialului în funcţie de cerinţele specifice ale proiectului.

Prelucrare CNC

înainte de procesul efectiv de vopsire, materialul este prelucrat şi tăiat în piese individuale. Materialul este prelucrat pentru diferite piese atipice, pentru anumite frezări etc. Se ţine cont de grafica clientului sau putem realiza noi grafica. Pe scurt, orice proiect, oricât de îndrăzneţ, poate capătă formă dorită în mâinile noastre.

Servicii adiționale

Pentru că fiecare proiect în parte are specificaţiile sale exacte şi pentru că ne dorim să oferim servicii profesionale complete, asigurăm şi următoarele operaţiuni:

  1. Executare rază 2 și rază mai mare 2
  2. Elemente dublate <plăcile de MDF au anumite grosimi standard (18 mm, 25 mm, 30 mm, 40 mm) Există însă proiecte care indică grosimi atipice de MDF, iar noi putem realiza elemente dublate, alăturând și vopsind ulterior plăcile de MDF
  3. Vopsire volumetrii
  4. Găurire balamale
  5. Tăiere cant 45 grade
  6. Mâner în cant