Suntem o companie românească şi avem o vastă experienţă în domeniul producţiei de mobilier şi al vopsitului profesional. Soluţiie noastre se bazează pe experienţă acumulată de-a lungul a celor peste 10 ani de activitate şi pe înţelegerea necesităţilor şi aşteptărilor clienţilor noştri. Colaborarea cu noi se va baza întotdeauna pe profesionalism, calitate şi respect reciproc.

Ne dorim să oferim servicii de cea mai înaltă calitate şi tratăm cu multă atenţie fiecare pas al procedeului de vopsire. De la primul contact cu echipa noastră vei şti exact că te vei putea baza pe noi pentru întregul proces şi că proiectul tău a ajuns în mâinile unor profesionişti.

Ştefania – Manager Departament de vopsitorieCând vine vorba despre culori şi proceduri de vopsire, Ştefania este cea care are mereu răspunsurile pregătite. La prima vedere nu ai crede că o domnişoară poate conduce un departament întreg de băieţi cu braţe de fier care toată ziua lucrează de zor în fabrică, însă Ştefania are mereu zâmbetul cu ea şi face în aşa fel încă la finalul zilei, oricât de grele ar fi fost task-urile date, culorile şi finisajele să fie perfecte, iar echipa fericită! Motto-ul ei „Be a pop of color in a black and white world”.