Când am început să lucrăm în domeniul vopsitului de MDF, ne-am propus că deviza noastră să fie “Profesionalism 100%”. Al doilea lucru propus a fost să lucrăm la nivel înalt, să ne depăşim exigenţele şi să lucrăm cu aparatură şi materiale superperformante.

Urmărind acest scop, am studiat piaţă naţională şi internaţională, am luat legătura cu furnizori de aparatură şi de materie primă de cea mai bună calitate, am testat şi am ajuns la cea mai bună formulă în vopsirea MDF-ului.

Dacă reprezinţi un business şi ai nevoie de un partener în vopsirea MDF-ului, iată ce trebuie să reţii:

OFERIM SERVICII COMPLETE DE VOSPIT MDF:

  1. Debitarea materialului: ne ocupăm de tăierea materialului în funcţie de cerinţele specifice proiectului dvs. Lucrăm atât cu materialul clienţilor nostri, dar putem pune la dispoziţie si noi materialul brut.
  2. Prelucrare CNC – pregătim materialul înainte de vopsirea propriu zisă. Iar formele atipice nu sunt o problemă pentru noi, pentru că aparatura folosită ne permite să respectăm întocmai caracteristicile proiectului.
  3. Vopsirea propriu-zisă – în camera de vopsit am creat un mediu controlat care face ca procesul de vopsire să fie făcut în cele mai bune condiţii, iar rezultatul final să fie impecabil. Paleta de culori este nelimitată, iar tipurile de vospire pe care le facem sunt: mdf semilucios, mdf lucios fără polish, mdf lucios extra-aplicare lac şi polish, mdf mat, mdf extramat, mdf antichizat mat.

Dacă te-am convins că suntem partenerul potrivit pentru tine în vopsit de MDF, scrie-ne un email sau dă-ne un telefon. Abia aşteptăm să îţi demonstram că suntem cu adevărat Profesionişti 100%.